Ellis van der Sanden Osteopaat

Osteopaat Ellis van der Sanden komt Team Osteopthie Winkens versterken. Ze werkt zowel in Vught als in Ravenstein.

Mijn naam is Ellis van der Sanden. In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Vervolgens heb ik de master bewegingswetenschappen afgerond. Echter bleek de puur wetenschappelijke wereld niet geheel mijn passie. Als fysiotherapeut merkte ik dat ik meer verdieping wilde in mijn behandelingen. De vraag ‘waarom heeft een persoon deze klacht?’ bleef ik mezelf steeds stellen. Al snel kwam ik uit bij de osteopathische geneeswijze. Deze brede visie en holistische aanpak sprak me meteen aan. In 2017 ben ik begonnen met de opleiding osteopathie aan The International Academy of Osteopathy. Tijdens deze studie ben ik als fysiotherapeut blijven werken. Hierdoor kon ik geleerde behandelwijzen direct toepassen in de praktijk.

Het mooie aan het vak osteopathie vind ik dat het hele lichaam als geheel wordt gezien. Verschillende lichaamssystemen (bewegingsapparaat, zenuwstelsel, orgaanstelsel) worden gekoppeld aan elkaar. Er wordt niet gefocust op enkel de klacht, maar verder gekeken naar waar deze klacht vandaan komt.

1. Welkom Ellis van der Sanden!

Eén gedachte over “1. Welkom Ellis van der Sanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Open WhatsApp
1
Kan ik u helpen?
Welkom bij Osteopathie Winkens
Kan ik u helpen?