Patricia Winkens

Mijn naam is Patricia Winkens D.O.-MRO. In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn studie ben ik gaan werken in particuliere praktijken gericht op manuele therapie en actieve revalidatie. Ik heb me daar zowel verdiept in oefentherapie als in het hands-on behandelen van klachten.

Tijdens mijn zoektocht naar persoonlijke en professionele ontwikkeling vond ik de opleiding die bij me past; de opleiding tot osteopaat aan The International Academy of Osteopathy. Na 5 jaar heb ik mijn studie afgerond door het schrijven van een wetenschappelijk review over de gevolgen van een afgevlakt of scheef hoofdje bij baby’s met een voorkeurshouding.

Nu terug naar mijn herkomst, geboren in Vught, heb ik mij gevestigd bij Fysiofit Vught als osteopaat. Daarnaast heb ik een praktijk in Gezondheidscentrum de Schaafdries in Ravenstein.

Ik geloof in het behandelen van de oorzaak van klachten in plaats van de symptomen. Mijn interesse en kracht liggen in de zoektocht naar die oorzaak, waarbij een persoonlijke benadering centraal staat.

Gedurende de behandeling zal ik zo begrijpelijk mogelijk uitleggen wat mijn behandelstrategie is. Op deze manier probeer ik u meer inzicht te geven in de aanwezige klachten, om samen tot het gewenste resultaat te komen. Door het behandelen van de oorzaak heb ik meer invloed op het herstel, zullen de klachten verminderen en niet steeds terug keren.

Tijdens de behandeling zal naar het totale lichaam gekeken worden en niet alleen naar de aanwezige klacht(en). De oorzaak van de klacht ligt niet altijd in het gebied waar de symptomen zich uiten. Ik behandel volwassenen, zwangeren, kinderen en baby’s.

Patricia Winkens D.O.-MRO is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en lid van de Nederlandse Vereniging Voor Osteopathie (NVO).

Werkdagen

Ravenstein: Dinsdag en donderdag
Vught: Woensdag en vrijdag

“The greatest medicine of all is teaching people how not to need it”

Hypocrates

Open WhatsApp
1
Kan ik u helpen?
Welkom bij Osteopathie Winkens
Kan ik u helpen?