Ons Team

Patricia Winkens DO-MRO

“Ik geloof in het behandelen van de oorzaak van klachten in plaats van de symptomen“. 

De interesse en kracht van Patricia liggen in de zoektocht naar die oorzaak, waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. Ze behandelt volwassenen, zwangeren, kinderen en baby’s.

Rob van de Veerdonk DO-MRO

“Na mijn eerste kennismaking met osteopathie was ik direct verkocht”.

Tijdens die eerste kennismaking heeft Rob relaties in het lichaam gezien die hij nog niet kende. De oorzaak van de klacht ligt niet altijd in het gebied waar de symptomen zich uiten. Hij is gefascineerd door alle relaties in het lichaam. Rob behandelt volwassenen, kinderen en baby’s.

Ellis van der Sanden DO-MRO

“Het mooie aan het vak osteopathie vind ik dat het hele lichaam als geheel wordt gezien”.

Verschillende lichaamssystemen (bewegingsapparaat, zenuwstelsel, orgaanstelsel) worden gekoppeld aan elkaar. Er wordt niet gefocust op enkel de klacht, maar verder gekeken naar waar deze klacht vandaan komt. Deze brede visie en holistische aanpak spreekt haar aan. Ellis behandelt volwassenen, zwangeren, kinderen en baby’s.

Saskia Eykholt

“Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met osteopathie werd me duidelijk dat dit de vorm van geneeskunde is die ik wil uitoefenen: om me bij elke patiënt opnieuw te verwonderen en uit te zoeken wat dit lichaam nodig heeft om zichzelf te verbeteren”.

Saskia is zesdejaars student osteopathie. Het komende jaar zal ik als osteopaat in opleiding werkzaam zijn binnen team Osteopathie Winkens en zelfstandig behandelen.

Open WhatsApp
1
Kan ik u helpen?
Welkom bij Osteopathie Winkens
Kan ik u helpen?