Ellis van der Sanden

ellis@osteopathiewinkens.nl
06 – 15 37 05 49

Mijn naam is Ellis van der Sanden. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik de master bewegingswetenschappen afgerond. De puur wetenschappelijke wereld bleek echter niet geheel mijn passie. Als fysiotherapeut merkte ik dat ik meer verdieping wilde in mijn behandelingen. De vraag “Waarom heeft een persoon deze klacht?” bleef ik mezelf steeds stellen.

Al snel kwam ik uit bij de osteopathische geneeswijze. Deze brede visie en holistische aanpak sprak me meteen aan. Het mooie aan het vak osteopathie vind ik dat het lichaam als geheel wordt gezien. Verschillende lichaamssystemen (bewegingsapparaat, zenuwstelsel, orgaanstelsel) worden gekoppeld aan elkaar. Er wordt niet gefocust op enkel de klacht, maar verder gekeken naar waar deze klacht vandaan komt. Na 5 jaar wonen en werken in Den Haag ben ik terug in mijn geboorte provincie Noord-Brabant.

Ik behandel volwassenen, zwangeren, kinderen en baby’s.

Ellis van der Sanden D.O.-MRO is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

Werkdagen

Vught: Maandag en woensdag

“Het mooie aan osteopathie vind ik dat er verder wordt gekeken, naar waar een klacht vandaan komt”

Ellis van der Sanden
Open WhatsApp
1
Kan ik u helpen?
Welkom bij Osteopathie Winkens
Kan ik u helpen?